Promoot uw team, netwerken of klanten met onze incentive

De vraag naar incentives is onmiskenbaar: aan het einde van elk jaar is het in de mode om een relatiegeschenk aan zijn beste werknemers of klanten aan te bieden. Maar hoe kies je het beste  ?

Kwaliteit en originaliteit zijn de belangrijkste criteria voor het kiezen van een geschenk. Val op met een uniek geschenk : verrassing en emotie komen gratis bij een FlyEurop- incentive… Beloon uw teams en maak ze echt gelukkig door buiten de gebaande paden te treden met dit geschenk “Made in Belgium”.

Wanneer deze voucher aanbieden  ?

Voor de feestdagen  : bedank uw medewerkers voor Kerstmis door hen een uitzonderlijke vlucht aan te bieden  !

Zakelijke uitdaging  : als u uw beste verkopers van de maand of het jaar wilt belonen. Het is een geweldige manier om hen te feliciteren met hun werk.

Commerciële exploitatie  : u weet niet wat u moet aanbieden voor uw commerciële acties  ? Profiteer van ons hoogwaardige aanbod om indruk te maken.

Pensioen  : een van uw partners met pensioen  ? Ideaal om zijn geweldige dienstjaren te belonen.

Verjaardagscadeau  : wil je de verjaardag van een medewerker vieren  ? De eerste vlucht FlyEurop is een mijlpaal dat hen jarenlang zal bijblijven.

Een wedstrijd : u organiseert een wedstrijd binnen uw bedrijf en zoekt een topprijs  ? Biedt hen een ontdekkingsvlucht aan te bieden als eerste prijs.

FlyEurop werkt samen met uw bedrijf om u een unieke ervaring te bieden : een ontdekkingsvlucht aan boord van onze Diamond DA62.

Bekijk ons aanbod, wij hebben buitengewone geschenken !